Meteen naar de inhoud

Geestelijke gesprekken

Het leven, ieders leven, is zelden alleen gemakkelijk, gelukkig en vanzelfsprekend. Omgaan met verlies, met tegenslagen, met alleen zijn, gaat niet altijd vanzelf. Het kan fijn zijn dit te delen met iemand die daar echt de tijd voor neemt; aandachtig naar uw verhaal luistert en helpt verhelderen waar het om gaat. U kunt contact opnemen met mij als u:

  • u een ingrijpende ervaring heeft meegemaakt en u hierover wilt praten.
  • u behoefte hebt aan pas op de plaats, een herbezinning op uw leven en daarover eens met iemand van gedachten wilt wisselen.
  • u wel eens een gesprek wilt over wat u bezig houdt in het leven, ondanks dat u zich goed kunt redden.
  • u behoefte heeft om met iemand te praten over de naderende voltooiing van uw leven.
  • u graag meer betrokken wilt zijn bij de samenleving, bij anderen, maar u weet niet hoe dat aan te pakken.

Het is mogelijk met mij één of meerdere geestelijke gesprekken te voeren waarin ruimte is voor vragen, gevoelens en behoeftes rondom leven, dood, innerlijke bloei, levenskunst, religie, spiritualiteit en identiteit. Uitgangspunt in mijn werk is aandacht en respect voor uw innerlijke belevingswereld. in de vertrouwelijke gesprekken onderzoeken we de vragen en gevoelens die in uw leven een belangrijke, toonaangevende rol spelen. Voorbeelden daarvan kunnen zijn: (onbenoembaar) verdriet, vragen naar de zin van het bestaan, mooie en/of verwarrende spirituele ervaringen of verlangen naar verbondenheid. Gezamenlijk kijken wij naar de uitwerking van deze kwesties in uw leven en zoeken – als u wilt – naar manieren om daar zo vrij en evenwichtig mogelijk in te staan. U kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend, oriëntatiegesprek. Op basis hiervan kijken wij gezamenlijk of ik iets voor u kan betekenen.